Pensioenadvies

Maak je iets mee in je leven waarbij je een vraag hebt over je pensioen? Dan kun je een afspraak maken voor een gesprek met onze pensioenadviseur.

Dit doet de pensioenadviseur voor je

De pensioenadviseur geeft je informatie en voorlichting over jouw pensioen, als aanvulling op onze servicedesk met pensioenspecialisten. Als je een pensioenvraag hebt die meer verdieping nodig heeft, kom je bij de pensioenadviseur. Zij brengt de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie in kaart en legt uit wat een en ander betekent. Daarna kun je meer onderbouwd keuzes maken. Bijvoorbeeld bij de wens eerder te stoppen met werken. Of bij arbeidsongeschiktheid of een scheiding. Vrijwel alle levensgebeurtenissen zijn van invloed op je pensioen. De rol van pensioenadviseur is er verder een van verbinding: medewerkers vertellen haar wat ze ingewikkeld vinden of welke misverstanden er leven over pensioen. Die informatie gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.

Een afspraak maken met de pensioenadviseur doe je zo

Vul het contactformulier in bij contact en geef daarin aan dat je een gesprek met de pensioenadviseur wilt. Vul ook je vraag kort in. Het is handig om alvast wat informatie te verzamelen voor het gesprek. Bijvoorbeeld over je financiële situatie of de levensgebeurtenis waarbij je een vraag over je pensioen hebt.

Feedback
Chat