Online pensioencursus: leef je pensioen!

22 augustus 2022
Leef je pensioen

Misschien is het bijna zover. Je mag met pensioen. Een heel nieuw hoofdstuk in je leven! Maar hoe gaat dat eruitzien? Pensioen is immers meer dan alleen stoppen met werken. Misschien wil je je oude hobby weer oppakken? Of wellicht past vrijwilligerswerk beter? Daarnaast zul je moeten ervaren hoe het is om een heel ander ritme te hebben. Vast staat in ieder geval: het is een unieke kans om nieuwe keuzes te maken in je leven. Om je daarbij op weg te helpen, is er de cursus Leef je pensioen!

Wat kun je verwachten?
De cursus biedt achtergronden, persoonlijke verhalen, inspiratie en tips van experts. Gastheer Jan de Hoop, voormalig presentator van het ontbijtnieuws en inmiddels ook zelf gepensioneerd, wijst je de weg langs zes thema’s. In ieder thema bieden we informatie die rond  pensionering een grote rol spelen. Zo laten we je bijvoorbeeld zien met welke veranderingen je te maken krijgt. Hoe je zo gezond en fit mogelijk kan blijven. Welke financiële mogelijkheden er zijn. En welke rol je woonomgeving in de toekomst kan spelen. Stap voor stap leer je elk van deze onderwerpen verkennen.

Goed om te weten
De informatie wordt op maat aangeboden. Daarom stellen we voor je begint aan de cursus een aantal vragen. Ook willen we graag weten welke verwachtingen je hebt voor je pensioentijd. De antwoorden slaan we op, en sturen we over een jaar per e-mail naar je toe. Zo kun je zien of je verwachtingen ook echt zijn uitgekomen.

Meer informatie
Iedereen die vanuit werken bij Ahold Delhaize met pensioen gaat ontvangt van ons via een speciale digitale mailing een persoonlijke inlogcode. Heb je vragen over deze online cursus? Of heb je een vraag over je pensioen? Mail dan met pensioen@aholddelhaize.com of bel met onze Servicedesk op telefoonnummer 088 - 659 24 00. De Servicedesk van Ahold Delhaize Pensioen is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Feedback
Chat