Collectieve zorgverzekering 2023 bij VGZ voor gepensioneerden

7 december 2022
Collectieve zorgverzekering 2023 bij VGZ voor gepensioneerden

Een collectieve zorgverzekering kan je veel voordeel opleveren: korting op je aanvullende premie, ruime vergoedingen en snel geholpen worden als je zorg nodig hebt.

Dit jaar heb je de keuze uit 2 verschillende verzekeringen: 'VGZ' en 'VGZbewuzt'. Met 'VGZ' ben je uitstekend verzekerd. Je ontvangt ruime vergoedingen en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. Ook ontvang je 25% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering. Zo ben je al aanvullend verzekerd vanaf 4,46 euro.

Heb je weinig zorg nodig en regel je het liefst alles digitaal? Dan is er 'VGZbewuzt', de digitale zorgverzekering van Coöperatie VGZ. Bij 'VGZbewuzt' heb je minder opties ten opzichte van 'VGZ Werkt' van 'VGZ'. De vergoedingen zijn minder uitgebreid. Hierdoor kan er een scherpe premie worden aangeboden. Je ontvangt geen collectiviteitskorting op de aanvullende bundels van VGZbewuzt. Benieuwd naar alle verschillen? Ga dan naar vgz.nl/gepensioneerdenaholddelhaize.

Je krijgt een extraatje in februari 2023

Als je kiest voor een aanvullende verzekering bij VGZ in 2023 ontvang je in februari automatisch een cadeaubon van € 40,-. Deze cadeaubon is te besteden bij Albert Heijn. Het gaat om een eenmalige tegemoetkoming aan iedere hoofdverzekerde met een aanvullende verzekering. Deze compensatie geldt niet voor verzekerden die kiezen voor 'VGZbewuzt'.

Samen voorop in gezondheid en zorg

Verzeker je bij VGZ via Ahold Delhaize. Dan ben je niet alleen nu goed verzekerd, maar ook in de toekomst. Als coöperatie werkt VGZ samen aan een gezonder Nederland en een toekomstbestendige zorg. Zorg die goed, toegankelijk én betaalbaar is en blijft.

Overstappen naar VGZ?

Dat is zo geregeld. Ga naar vgz.nl/gepensioneerdenaholddelhaize, bereken je premie en stap over. Je kunt overstappen tot en met 31 december 2022. VGZ zegt dan je huidige zorgverzekering automatisch voor je op.

De klantadviseurs van VGZ staan voor je klaar

Bij vragen kun je de klantadviseurs van VGZ bellen op telefoonnummer 0900-8490. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Bel je vanuit het buitenland? Dan is het telefoonnummer +31 24 32 97 641. Vermeld dat je pensioen ontvangt van Ahold Delhaize Pensioen en geef het volgende collectiviteitsnummer door: 87720889.

Feedback
Chat