Esther Veninga is nieuw lid Verantwoordingsorgaan

2 februari 2023
Esther Veninga VO-lid

Sinds 1 januari 2023 verwelkomen we een nieuw lid in ons Verantwoordingsorgaan (VO). Esther Veninga, de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) voor Albert Heijn, Etos en Gall & Gall, neemt het stokje over van Siger Spaans. Zowel in haar functie als nieuwe CFO als in haar rol als VO-lid voor Ahold Delhaize Pensioen.

Als CFO versterkt Esther het managementteam van Marit van Egmond, de CEO van Albert Heijn. Al sinds 2005 werkt Esther voor Ahold Delhaize en vervulde ze een breed scala aan strategische functies bij de verschillende brands. Zij is een zeer ervaren financial manager met een indrukwekkende staat van dienst bij Ahold Delhaize. Ahold Delhaize Pensioen kijkt er dan ook naar uit met haar te werken.

Ons VO bestaat uit 6 personen. Dit zijn werknemers, pensioengerechtigden en leden die namens de werkgever in het VO zitten. Op deze manier worden de belangen van alle belanghebbenden van ons pensioenfonds goed vertegenwoordigd. Het verantwoordingsorgaan heeft een belangrijke adviserende taak voor ons Bestuur. Voor meer informatie over ons VO en over de leden, lees je verder bij Verantwoordingsorgaan.

Graag maken we ook van deze gelegenheid gebruik om Siger Spaans te bedanken voor zijn inzet voor ons VO.

Feedback
Chat