Pensioenbijeenkomsten in 2023

2 maart 2023
adp pensioenbijeenkomsten 2023

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Wist je bijvoorbeeld dat je vanaf je 55e al (deels) met pensioen kunt gaan? Dan kun je misschien een van jouw dromen nog waarmaken. Of blijf je het liefst zo lang mogelijk doorwerken tot je AOW-leeftijd ? Voor welk scenario jij ook kiest, het is goed om te weten hoe je je op je pensioen voorbereidt.

We helpen je graag je pensioen voor te bereiden!

Zo kun je op Mijn pensioen zelf je pensioen plannen. Neem eens een kijkje! Of meld je aan voor een van onze pensioenbijeenkomsten, waar we uitleggen welke mogelijkheden je hebt om met pensioen te gaan. We organiseren de bijeenkomsten in samenwerking met de werkgever bij jou in de buurt. Liever een online bijeenkomst? Dat kan ook.

Samen plannen we jouw toekomst

Tijdens de pensioenbijeenkomsten maken we een pensioenreis van nu tot aan je pensioneren. We praten met elkaar over dromen, wensen en kansen voor deze nieuwe aankomende fase in je leven. We leggen je bijvoorbeeld uit welke mogelijkheden je hebt om (wellicht eerder of deels) met pensioen te gaan. Dit gebeurt onder leiding van een pensioenadviseur van Ahold Delhaize Pensioen en een HR-medewerker. We doen dit onder andere aan de hand van inspirerende voorbeelden van collega’s.

Wil je bij een bijeenkomst zijn?

Meld je aan voor een bijeenkomst

De bijeenkomsten op locatie zijn van 10.00-12.00 uur. Ze vinden plaats op:

  • Woensdag 12 april 2023 - AH Distributiecentrum in Zwolle
  • Donderdag 20 april 2023 - AH Distributiecentrum in Pijnacker
  • Dinsdag 23 mei 2023 - AH Hoofdkantoor in Zaandam
  • Woensdag 24 mei 2023 - AH Hoofdkantoor in Zaandam (alleen voor voormalige DEEN-medewerkers)
  • Donderdag 19 mei 2022 - AH Distributiecentrum Tilburg

Ben je een voormalig medewerker van DEEN en ben je sinds najaar 2021 in dienst van Albert Heijn? En heb je vragen over de weg naar pensioneren? Dan is er voor jou een speciale pensioenbijeenkomst op woensdag 24 mei 2023.

De online bijeenkomst (10.00 - 11.30 uur) is op:

  • Dinsdag 6 juni 2023

De pensioenbijeenkomsten – zowel op locatie als online – zijn interactief. Zorg daarom dat je je mobiele telefoon binnen handbereik hebt zodat je mee kunt doen aan een pensioenquiz.

Online bijeenkomst

Als je je opgeeft voor de online bijeenkomst, ontvang je 2 weken van tevoren van ons een uitnodiging (link) via je e-mailadres. Voor een online bijeenkomst is het belangrijk dat je Microsoft Teams downloadt op je computer (via de appstore of Play store). Je belt dan vervolgens via de link in via Teams op het opgegeven tijdstip. Mocht het voor jou niet mogelijk zijn om op een eigen computer of beeldscherm in te bellen, dan vragen we je hiervoor contact op te nemen met je leidinggevende. In overleg is het mogelijk om hiervoor een computer of laptop te lenen, eventueel met begeleiding.

Heb je andere vragen?

Neem contact op met Ahold Delhaize Pensioen als je vragen hebt over een bijeenkomst.

Feedback
Chat