Terugblik op het webinar: de toekomst van jouw pensioen

14 september 2023
laptop met webinar

Op dinsdag 12 september 2023 vond een webinar plaats over de toekomst van jouw pensioen. Tijdens het webinar informeerden we je over wat het nieuwe pensioenstelsel gaat betekenen voor jouw pensioenregeling. We kijken terug op een geslaagde avond.

Waarover ging het webinar?

Centraal tijdens het webinar stonden vragen als: wat blijft hetzelfde? Wat gaat er allemaal veranderen? En, wat vindt wanneer plaats?

Directeur van het pensioenfonds Renate Pijst, Monique Herters namens HR van Ahold Delhaize en Marco Veen, lid van de Centrale Ondernemingsraad kwamen tijdens het webinar aan het woord. Zij legden uit hoe zij zich vanuit hun rol bezighouden met onze nieuwe pensioenregeling. Samen maken zij afspraken over belangrijke onderdelen van de regeling zoals het nabestaandenpensioen en de manier waarop je pensioen opbouwt in het nieuwe pensioenstelsel.

Heb je het webinar gemist? Of wil je het graag nog een keer terugkijken?

Tijdens het webinar werden diverse videofilmpjes getoond met simpele en heldere uitleg. Ook die filmpjes kun je hieronder terugkijken. Er was bovendien de mogelijkheid voor deelnemers om tijdens de uitzending vragen te stellen. Een aantal van die vragen zijn direct in het webinar behandeld en beantwoord. Wij zullen alle vragen persoonlijk beantwoorden in de komende dagen. Lees de vragen en antwoorden.

Heb jij vragen over jouw persoonlijke pensioen?

Neem dan contact met ons op. Ook kun je een kijkje nemen op je persoonlijke pensioenpagina. Hiervoor log je in op Mijn pensioen.

Bekijk de video

video webinar 12-9-2023
Webinar 12 september 2023

Video zonder subtitels

video webinar 12-9-2023
Webinar 12 september 2023

Video Engels ondertiteld

Feedback
Chat