Verhoging van jouw pensioen

15 mei 2024
uitroepteken

Begin dit jaar hebben we jou geïnformeerd over de verhoging van je pensioen met 5%. We hebben toen gemeld dat de verhoging vanaf periode 5 zou worden betaald. De reden daarvoor was dat wij nog druk zijn met de overgang naar ons nieuwe administratiesysteem.

Het lukt helaas niet om de verhoging van je pensioen in periode 5 te betalen

Wij lopen vertraging op bij het regelen van de verhoging van je pensioen. De overgang naar het nieuwe administratiesysteem kost helaas meer tijd dan verwacht. Wij begrijpen dat dit heel vervelend is voor je en bieden onze oprechte excuses aan voor deze vertraging.

Wij betalen jouw hogere pensioen uiterlijk per periode 7 van 2024

Je ontvangt dan ook een nabetaling van de verhoging over de pensioenuitkeringen vanaf periode 1. Wij gaan ons uiterste best doen om de verhoging per periode 6 (14 juni 2024) te realiseren.

Jouw nieuwe pensioen binnenkort in Mijn pensioen

Vanaf de betaling van periode 7 kun je jouw verhoogde pensioen zien in Mijn pensioen. Dat is je nieuwe persoonlijke online omgeving op onze website. Je logt in met je DigiD.

Ook deelnemers die nu nog pensioen opbouwen of dit in het verleden bij ons hebben gedaan, kunnen hun verhoogde pensioen vanaf half juli in hun persoonlijke online omgeving zien.

Feedback
Chat